Të gjithë janë duke luftuar per te fituar betejat e tyre

Te gjithë duam që të kemi kontroll në jetën tonë dhe të arrijmë rezultet që meritojmë. Dhe ajo që meritojme është sukses pa limit.

Po cfarë na pengon ta arrijmë këtë sukses?

Në të shumtën e herëve janë besimet tona që na kufizojnë, negativiteti që marrim nga e kaluara apo njerëzit që na rrethojnë. Sepse të gjithë janë duke luftuar per te fituar betejat e tyre. E në të shumtën e herëve negativiteti i tyre nuk ka të bejë fare me ju, por me përpjekjen per t’i mbijetuar realitetit të tyre.

Do thoni ju, epo kjo nuk është në kontrollin tonë ateherë?

E vërteta është që ne kemi kontroll në jetën që krijojmë nëse bëhemi koshiente në mënyrën se si i përgjigjemi negativitetit apo rrethanave që na hedh jeta. Prandaj është shumë e rëndësishme që të clirojmë veten nga këto bllokime dhe të krijojmë një vizion të qartë për jeten që duam të kemi. Të krijojmë një aleancë mes pasionit dhe jetës personale dhe profesionale. Të kemi qëllime të qarta, të strukturuara dhe të mos e lejojme stresin e përditshëm që te na mbyse ëndrrat.

Për të arritur këtë na duhet të mësojmë se si të lidhemi me burimet tona të brendshme, si të dëgjojmë intuiten tonë, si të marrim veprimet e duhura në kohë dhe të përfitojme nga mundësitë që na jepen në jetë – qe ne fakt nuk na vijnë shpesh nëse nuk dimë se si t’i mirëpresim.

 

 

REZERVONI BILETEN FALAS KETU

 

Pikerisht këto aspekte të rëndësishme të jetës sonë do të doja të ndanim në MasterMind Class që do të organizojmë të Martën me dt 21Nëntor në Tirane, vetëm me 15 veta të cilët duan të ndryshojnë jetën e tyre. Do të mesojme se si te largojmë mendimet e vjetra dhe t;i zevendesojme ato me mendime të reja plot vitalitet dhe energji, të bëhemi magnet për të tërhequr njerëzit e duhur në jetë që na motivojnë të kemi sukses, shëndet dhe pasuri.

Mjaft me duke u ankuar apo ua lënë fajin të tjerëve, është koha të merrni përgjegjesitë tuaja dhe të jeni ju ata që vendosni për të ndryshuar jetën tuaj, jeni ju ata që merrni vendimet për veten dhe t’i ktheni ëndrrat tuaja në realitet.

Behunui pjesë e MasterMind Class të Marten me dt 21Nëntor në Tiranë dhe do të mësoni se si të ndryshoni nga brenda- jashtë, të krijoni një mendësi të re që do t’ju frymezojë të zbuloni pasione të reja, zhvilloni përvoja të reja dhe mësoni se si të arrini në destinaionin që dëshironi.

Pas kesaj eksperience jeta juaj nuk do të jetë më si më parë.

Per t’u regjistruar në këtë MasterMind Class që do ketë vetëm 15 veta ju duhet të jeni prezent në të dyja ditët në Global Ëoman Business Forum 19-20 Nëntor, që do jetë një hyrje për një botë të re vetë-zhvillimi. Gjate Forumit do të zgjidhen 15 veta që do të marrin pjesë në MasterMind Class ditën e Martë me datë 21 Nëntor nga ora 9.30 deri në ora 6.30pm.

Ata qe marrin pjese ne te dy ditët ne forum do te pajisen me certifikate pjesëmarrjese.

Ata që marrin pjesë në MasterMind Class do të pajisen me certificatë “MasterMind Class” nga Global Woman Academy.

REZERVONI BILETEN FALAS KETU

2 thoughts on “Negativiteti i tyre nuk ka të bejë fare me ju

  1. Te pershendes Mirela!
    Une do te jem patjeter ne kete seminar ne te dyja ditet dhe dua te rregjistrohem ne Master MInd Class.Ajo qe do te me duhet te di eshte orari pasi do vi bashke me djalin tim 3 muajsh.
    Kalofsh mire e dashur,

    Shihemi ne sukses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *